Wij zijnComplium.

Complium Connect 28 maart 2024

Op 28 maart organiseert Complium voor ’t eerst een opleiding en netwerkmoment voor alle medewerkers van de 7 aangesloten accountantskantoren van Complium.

Ervaren groei-architect en blikopener Francis Tulpin zal op een erg geanimeerde manier (das belooft!) ons met een boeiende sessie leren hoe we in deze digitale tijden best ook persoonlijk en pro-actief contact zoeken met onze klanten.

En tijdens een interactief panelgesprek zal Jocelijn Geurts ons meenemen in duurzaamheid: wat is dat nu juist en wat betekent dat voor onze rol als accountant? We leggen je 7 stellingen voor waar je kan op stemmen. Benieuwd naar wat ‘de zaal’ denkt over dit thema.

Zien we je ook op ons eerste Complium Connect-event? Dat zou tof zijn!

Karen, Alexander, Steven, Jurgen, Jan, Stijn, Wouter en Koen

 

Schrijf je hieronder aub in ⬇️

Afspraken rond vervoer worden per kantoor gemaakt.

Programma

  • 13u Samenkomst in Gent
  • 13.30u Start sessie met Francis over ‘pro-actieve communicatie met je klant’
  • korte pauze
  • 15.30u Panelgesprek over duurzaamheid & accountancy
  • 16.30u Drink met hapje

Locatie in Gent

RodeBol Events bevindt zich op de CommunicatieCampus, langs de R4 en de Gentse Ringvaart. Ook het station Gent-Sint-Pieters is vlakbij. Vanaf het station kan je te voet naar de CommunicatieCampus. Ook met de auto zijn we vlot bereikbaar voor wie van de R4, E40 of de E17 komt.

Het volledige adres
CommunicatieCampus (gebouw 485), Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent – Link naar locatie

Is Waze jouw GPS: tik dan ‘Rodebol’ in

Link naar streaming

Hier vind je de link naar de streaming: https://vimeo.com/event/4171200/69a20d3da6

Schrijf je hier in

De sessies, samen met je collega’s fysiek beleven, gaat het meeste indruk op je maken. Mocht je toch verhinderd zijn door bv. logistieke issues, dan kan je ook online volgen.

JOIN THE PARTY

Wat is Complium ook weer?

Noem ons gerust een collectief dat samen innovatie aanpakt en ideeën deelt in accountancy. Concreet betekent dit dat elk initiatief ter verbetering van jullie werking, de keuze van software, de best practices, … ter beschikking staan van alle collega’s. Zo hoeven we het warm water niet telkens opnieuw uit te vinden.