Wij zijnComplium.

Complium, dat zijn stevige accountantskantoren die elkaar vinden om intens samen te werken én onafhankelijk te blijven. Door cocreatie zijn we samen completer.

Hieronder vind je onze regionale kantoren, stevig verankerd en nauw verbonden. Ook nood aan cocreatie? Wat kan Complium jouw kantoor bieden en wat biedt jij Complium? We lichten graag toe.

Weet je hoe wij eraan begonnen zijn? Lees eerst ons verhaal … interesse? Sluit je aan bij Complium en maak deel uit van een sterk geheel. Leer van elkaar, groei samen en blijf toch je eigen ding doen. Contacteer Koen.

We bundelen tevens onze vacatures want samen stralen we dezelfde waarden en innovatie uit. Leg gerust contact met Lieselot, vrijblijvend en oriënterend of met een concrete vraag.

Helemaal verspreid en toch nauw verbonden.

Verspreid over heel Vlaanderen is er altijd wel een Complium kantoor in jouw buurt. Zeven accountantsbedrijven met 13 vestigingen in Vlaanderen … and counting!

JOIN THE PARTY >

Onze leden.

Wij streven naar welvaart en welzijn van onze klanten, hun gezin en iedereen die met hun in directe verbinding staat. Met 30 jaar ervaring geven wij de ambities van onze ondernemers vorm. Als financiële, strategische en operationele partner ondersteunen we eenmanszaken, kmo’s en vennootschappen doorheen hun groei en expansie.

AMFICO >

Wij zijn een accountants- en advieskantoor gevestigd in Turnhout en Oud-Turnhout voor de Kempische, familiaal gedreven KMO ondernemer. Onze accountants zorgen er niet alleen voor dat de cijfers kloppen, ze geven u ook advies omtrent alle zakelijke aspecten van uw business.

LAMBREGTS & ROBBEN >

Dfisc begeleidt ambitieuze ondernemers bij hun ondernemersdroom. We groeien mee en ondersteunen zo ruim mogelijk. Dfisc heeft bijzondere expertise voor vrije beroepers, freelancers, vzw’s en de bouwsector. We helpen je om de boekhouding efficiënter te organiseren en je zaak succesvol te maken. Daarbij nemen we je zo veel mogelijk zorgen uit handen.

DFISC >

aternio heeft een hart dat klopt voor ondernemers, idealisten en creatievelingen. Voor zij die kansen grijpen en niks laten liggen. Voor startende, groeiende of volwassen ondernemingen, voor nationale en internationale vzw’s en stichtingen. Voor harde werkers die er nooit genoeg van krijgen. Voor zij die innoveren en dromen. Voor elke ondernemer zoals u.

ATERNIO >

Wij ontzorgen je in elke fase van het ondernemerschap, geven je meer inzicht in je cijfers en laten je boekhouding voor jou werken in plaats van andersom. Dat doen we niet vanachter onze computers, maar samen met jou, from Umain to human.

UMAIN >

Met meer dan 40 jaar ervaring helpen wij kleine en grote ondernemers uit de meest diverse sectoren. Daarbij kunnen ze rekenen op specifiek advies, een persoonlijke en confidentiële relatie. Schets & Partners maakt deel uit van het Belgisch CPA-netwerk. Het netwerk bestaat uit kantoren van accountants en bedrijfsrevisoren die geselecteerd worden op basis van strenge kwaliteitsnormen en sterk track-record.

SCHETS & PARTNERS >

23 Experts die gespecialiseerd zijn in boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies voor vennootschappen en eenmanszaken. Accofiska heeft drie kantoren ten uwen dienste: Lennik, Aalst en Ternat.

ACCOFISKA >

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?