Wij zijnAccofiska.

23 Experts die gespecialiseerd zijn in boekhoudingfiscaliteit en bedrijfsadvies voor vennootschappen en eenmanszaken. Accofiska heeft drie kantoren ten uwen dienste: Lennik, Aalst en Ternat

Bij Boekhoudkantoor Accofiska kan u terecht voor alles wat te maken heeft met accountancyaudit fiscaliteitNaast minimum één persoonlijke contactpersoon die de tijd neemt om uw bedrijf grondig te leren kennen, kan u steeds rekenen op een geëngageerd team die samen over enorm veel kennis en expertise beschikken over eender welke markt. In welke fase uw startup, eenmanszaak of vennootschap ook zit, Accofiska maakt graag tijd voor u en heeft het juiste antwoord.

MEER OVER ACCOFISKA >

Werken bij Accofiska?

Werken bij boekhoud- en accountancykantoor Accofiska brengt dagelijks nieuwe uitdagingen met zich mee. Van begeleiden van innoverende starters tot het informeren en opvolgen van zeer grote vennootschappen. Elke dag staat hoe dan ook in het teken van werken met een geëngageerd team, om samen tot creatieve en weldoordachte oplossingen te komen.

Jurgen
Vennoot bij Accofiska

NAAR ONZE VACATURES >

Over Accofiska.

Uw volledige potentieel laten bereiken, dat is ons doel. We helpen bedrijfsleiders sterkere bedrijven uit te bouwen. Als accountants en adviseurs zijn wij een gedreven team dat deel wordt van uw groei. Wij analyseren, leven ons in, denken mee, doen, veranderen, helpen uitbalanceren en adviseren. Amfico staat niet voor een klassieke aanpak maar voor respectvol, waardevol, persoonlijk, anders en beter.

Hoe

Ons gepassioneerd team detecteert problemen waar u zelf niet bewust van bent en lost ze op een creatieve manier op.  We bieden service op maat van de klant en blijven innoveren zodat we slim en efficiënt te werk kunnen gaan.

Waarom

Bedrijven zijn het hart van onze economie. Ondernemen zit echter vol met uitdagingen. Wij zorgen dat u klaar bent voor die uitdagingen en u zich kan focussen op uw kerntaak, het leiden van uw onderneming.

Wat

We bieden gemoedsrust, structuur en verbetering. Als erkende accountants en adviseurs wordt de kwaliteit van onze fiscale en boekhoudkundige werkzaamheden steeds gewaarborgd en verlenen wij fiscaal, financieel, juridisch en bedrijfseconomisch advies op maat van uw bedrijf.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures.

Accofiska

Hoofdkantoor: Ninoofsesteenweg 37

1750 Lennik

T 02 567 20 45
info@accofiska.be