Wij zijnAmfico.

Wij streven naar welvaart en welzijn van onze klanten, hun gezin en al wie met hen in directe verbinding staat. Met 30 jaar ervaring geven wij de ambities van onze ondernemers vorm.

Wij nemen uw boekhoudkundige taken over, maar Amfico is meer dan een boekhoudkantoor. Als financiële, strategische en operationele partner ondersteunen we eenmanszaken, kmo’s en vennootschappen doorheen hun groei en expansie.

MEER OVER AMFICO >

Werken bij Amfico?

Werken bij Amfico te Loppem is meer dan targets, deadlines en winst genereren. De focus ligt op het welzijn van onze teamleden. We creëren een plek waar u zich thuis en ondersteund voelt, een ruimte waar u kan groeien naar uw volledig potentieel. Innoveren, samenwerken, levenslang leren en een gedreven team van accountants en adviseurs zijn de pijlers voor een aangename werksfeer.

Alexander
Founder en partner bij Amfico

NAAR ONZE VACATURES >

Over Amfico.

Uw volledige potentieel laten bereiken, dat is ons doel. We helpen bedrijfsleiders sterkere bedrijven uit te bouwen. Als accountants en adviseurs zijn wij een gedreven team dat deel wordt van uw groei. Wij analyseren, leven ons in, denken mee, doen, veranderen, helpen uitbalanceren en adviseren. Amfico staat niet voor een klassieke aanpak maar voor respectvol, waardevol, persoonlijk, anders en beter.

Hoe

Ons gepassioneerd team detecteert problemen waar u zelf niet bewust van bent en lost ze op een creatieve manier op.  We bieden service op maat van de klant en blijven innoveren zodat we slim en efficiënt te werk kunnen gaan.

Waarom

Bedrijven zijn het hart van onze economie. Ondernemen zit echter vol met uitdagingen. Wij zorgen dat u klaar bent voor die uitdagingen en u zich kan focussen op uw kerntaak, het leiden van uw onderneming.

Wat

We bieden gemoedsrust, structuur en verbetering. Als erkende accountants en adviseurs wordt de kwaliteit van onze fiscale en boekhoudkundige werkzaamheden steeds gewaarborgd en verlenen wij fiscaal, financieel, juridisch en bedrijfseconomisch advies op maat van uw bedrijf.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures.

Amfico

Autobaan 15 bus 0004
8210 Loppem

T 050 31 90 09
info@amfico.be