Wij zijnaternio.

aternio heeft een hart dat klopt voor ondernemers, idealisten en creatievelingen. Voor zij die kansen grijpen en niks laten liggen. Voor startende, groeiende of volwassen ondernemingen, voor nationale en internationale vzw’s en stichtingen. Voor harde werkers die er nooit genoeg van krijgen. Voor zij die begaan zijn met het instandhouden en overdragen van het familievermogen. Voor zij die innoveren en dromen. Voor elke ondernemer zoals u.

In welke fase van uw leven, carrière of ambities u ook zit, wij luisteren graag naar hoe u de dingen ziet. U vertelt ons wat u het hardst, het dringendst, het liefst of allemaal tegelijk nodig heeft. Wij zorgen dat we dat slim, efficiënt en grondig aanpakken. Zoals een beroemd accountant ooit zei: “If you start me up, I’ll never stop.”

Wat we doen is heel persoonlijk en voor elke ondernemer uniek. Bij ons krijgt u geen hapklare eenheidsworst, maar een oplossing die u gegoten zit. We doen wat nodig is en kijken hoe we nog een stapje verder kunnen gaan. Zo maken wij het verschil, en zo kan u op uw beurt ook het verschil maken.

MEER OVER ATERNIO >

Werken bij aternio?

Wij zijn aternio, maar eigenlijk is aternio vooral wij. En da’s veel meer dan een kantoor, een bureau en een uithangbord. Wij zijn een team van mensen, ambitieus ruimdenkend met zin voor voortdurende zelfontwikkeling.

Karen
Partner bij aternio

NAAR ONZE VACATURES >

Over aternio.

Onze drie waarden: vertrouwen, zonder oordeel en kwaliteit, drijven ons als kantoor richting klanten. Diezelfde waarden uiten zich ook in het personeel dat we hebben bij aternio.

Deel uitmaken van aternio betekent ook een gezond evenwicht bewaren tussen werken, leven en studeren.

Drijvende krachten

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter aternio. Deel uitmaken van ons team, betekent meewerken aan het succes van jezelf, aternio én onze klanten. Het inhoudelijk uitdagend werk en onze onnavolgbare werksfeer dragen daar aan bij.

aternio Accademy

aternio biedt een uitgebreide waaier aan goede opleidingsfaciliteiten. Ons vak wordt steeds complexer en we werken in een voortdurend veranderende context. Dit vraagt om een constant alerte houding. Daarom moedigen we onze medewerkers aan om zichzelf scherp te houden en stellen we hen in staat om zich blijvend te ontwikkelen.

Naast externe opleidingen organiseren we intern geregeld periodieke (ITAA-erkende) academies, literatuurvergaderingen en teammeetings.

Work-life balance

Staat centraal bij aternio. En dat mag je heel letterlijk nemen. Overuren worden persoonlijk aangevraagd bij HR, en in eerste instantie wordt er steeds uitgekeken of collega’s onderling elkaar uit de nood kunnen helpen.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures

aternio

Zwaarveld 41d
9220 Hamme

T 052 47 82 41
hamme.finance@atern.io
hamme.legal@atern.io