Wij zijnDfisc.

Dfisc begeleidt ambitieuze ondernemers bij hun ondernemersdroom. We groeien mee en ondersteunen zo ruim mogelijk. Dfisc heeft bijzondere expertise voor vrije beroepers, freelancers, vzw’s en de bouwsector. We helpen je om de boekhouding efficiënter te organiseren en je zaak succesvol te maken. Daarbij nemen we je zo veel mogelijk zorgen uit handen.

Je droom in cijfers met advies. Daar staat Dfisc voor. We denken mee, hebben ambitie en drive om je maximaal te helpen je zaak succesvol te maken. Onze medewerkers zijn toppers en kijken naar het totaalplaatje van je onderneming. Ann, Jochen en Steven leiden dit topteam in een wendbare organisatie.

MEER OVER DFISC >

Werken bij Dfisc?

“We zetten sterk in op klantentevredenheid. Daar worden we zelf ook gelukkig van. De positieve feedback van klanten geeft ons vleugels.”

“Doordat we onszelf voortdurend uitdagen om het elke dag beter te doen, staan we als accountantskantoor verder dan vele andere kantoren. We lopen voorop in digitalisering, ondernemerschap en een duurzame HR-aanpak.”

Steven van Dfisc

NAAR ONZE VACATURES >

Onze troeven.

Werk op jouw maat in een stabiele, toekomstgerichte omgeving. Samenwerking in een hecht team met collega’s, externe specialisten en partners. We bieden je een interessante job in eigen streek, professionele ontwikkeling én bij Dfisc tel je mee als mens.

Talentontwikkeling

Bij Dfisc krijg je een groeiplan op maat met wetgeving, ondernemerschap en ontwikkeling van je soft skills. Het Dfisc-leerplatform ondersteunt je hierin. Je kan je talent ook doen groeien in interne kantoorprojecten.

Work-life balance

Vind jij dat ook zo belangrijk? Onze gestructureerde werking en degelijke planning maken overwerk overbodig. Ook tijdens de btw-periode.
Thuiswerk is helemaal ingeburgerd en zal ook na corona (deels) mogelijk blijven.

Topteam in een wendbare organisatie

Je behoort tot een jong team van experten in een flexibele en stabiele omgeving. Samen zijn we wendbaar zodat elke uitdaging snel en structureel aangepakt wordt.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures

Dfisc

Gerard Davidstraat 48 bus 1
8000 Brugge

T 050 39 25 23
office@dfisc.be

Jobsite van Dfisc