Wij zijnLambregts & Robben.

Wij zijn een accountants- en advieskantoor gevestigd in Turnhout voor de Kempische, familiaal gedreven KMO ondernemer. Onze accountants zorgen er niet alleen voor dat de cijfers kloppen, ze geven u ook advies omtrent alle zakelijke aspecten van uw business.

Ons kantoor heeft tot doel de klant tijdens de gehele levensloop van zijn onderneming te begeleiden en te adviseren. Ons streven is ondermeer de boekhouding zodanig te organiseren dat die niet enkel vanuit fiscaal oogpunt in orde is maar ook als beleidsinstrument en informatiebron fungeert.

MEER OVER LAMBREGTS & ROBBEN >

Werken bij Lambregts & Robben?

“Binnen ons bedrijf dragen we onze medewerkers hoog in het vaandel. We willen ervoor zorgen dat we inzetten op ieders sterkte en dat mensen zichzelf blijven verbeteren tot waar ze kunnen en vooral WILLEN gaan.”

Filip en Jan
Bezielers van Lambregts & Robben

NAAR ONZE VACATURES >

Onze kenmerken.

Lambregts & Robben, in Turnhout en Oud-Turnhout. Wij zijn een gedreven kantoor dat ambitieus groeit en daardoor sterk investeert in medewerkers die persoonlijk contact en digitalisering omarmen.

Digitaal, niet onpersoonlijk

Ons kantoor trekt resoluut de kaart van het digitale boekhouden. We kiezen ervoor om zoveel mogelijk documenten digitaal te verwerken. Zo kunnen we u sneller van dienst zijn en beschikt u te allen tijde over een actuele boekhouding.

Juiste structuur

We zetten sterk in op het vinden van de juiste structuur. De juiste mensen op de juiste plaats is voor ons prioriteit en dat werpt aardig zijn vruchten af voor alle betrokkenen.

Ambitieuze groeier

De Stille Kempen? No way, wij zijn voorlopers en lawaaimakers. Positief dan toch hé.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures

Lambregts & Robben

Schorvoortstraat 11
2300 Turnhout

T 014 43 96 60
info@lambregts.be