Wij zijnSchets & Partners.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen kleine en grote ondernemers uit de meest diverse sectoren hun bedrijfs- en familiaal gerelateerde zaken toe aan het kantoor Schets & Partners.

Hierbij kunnen zij rekenen op zeer specifiek advies, aangeleverd door een team van ervaren mensen die ondersteuning bieden vanuit hun specialisatie en expertise. Onze mensen gaan een strikt persoonlijke en confidentiële relatie aan met elke klant afzonderlijk. De jarenlange consistente visie inzake kwaliteits- en continuïteitsvoorwaarden blijft een hoeksteen voor het dynamisch en duurzaam beleid van ons kantoor.

MEER OVER SCHETS & PARTNERS >

Werken bij Schets & Partners?

Bij Schets is er geen sprake van een top-down structuur. Alle huidige bestuurders begonnen ooit ook allemaal onderaan de ladder. We staan voor een vlakke, transparante en open cultuur. Stijn,

Stijn
Eén van de Schets Partners

NAAR ONZE VACATURES >

Wie is Schets & Partners?

Schets onderscheidt zich door de doorgedreven kennis en jarenlange ervaring van de partners en medewerkers.

Competentie

Bijleren en bijstuderen is een must in de accountancy wereld. Daarom krijgen onze medewerkers permanent vorming en blijft iedereen op de hoogte van de ‘hot’ items.

Professioneel

We luisteren naar de doelstellingen en noden van onze klanten om een gepaste oplossing te bieden. Iets voor jou?

Inzet en verbondenheid

Onze band met onze klanten reikt verder dan het louter boekhouden en rapporteren. Die band motiveert en werkt aangenaam.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures

Schets & Partners

Bergensesteenweg 163
1651 Lot (Beersel)

T 02 331 05 55
info@schets-cpa.be