Wij zijnUmain.

Accountancy, from Umain to humanVan een uitgekiend financieel plan, over het beheren van de boekhouding, tot het nakomen van alle juridische verplichtingen: ja, santé mijn ratse, zeggen we dan.

Ondernemen start altijd vanuit een passie. Jouw droom om het verschil te maken in de wereld. Bij accountancykantoor Umain is jouw ambitie onze drijfveer. Het kloppende hart achter de onderneming? Dat is wat ons écht interesseert. Wij willen weten welke businessvragen jou ‘s nachts wakker houden. Als sparringpartner begeleiden we je graag in alle stappen van jouw ondernemersverhaal. We staan altijd aan je zijde wanneer je belangrijke financiële knopen doorhakt. Daarvoor kan je letterlijk en figuurlijk rekenen op de expertise van 40 bedreven accountants en je persoonlijk aanspreekpunt binnen Umain.

MEER OVER UMAIN >

Passie voor mensen en cijfers?

Ons ambitieus accountancyteam van vree wijze collega’s breidt uit. Heb jij een groot hart voor de mens achter de ondernemersdroom of voel je je volledig in je element als numbercruncher? Werk je oplossings- en mensgericht? Groei je tot de beste versie van jezelf in een collegiaal en amicaal team? Dan ben jij gezegend met het Umain-DNA! Wij maken graag kennis met jou.

Fabienne
HR-manager bij Umain

NAAR ONZE VACATURES >

What makes us Umain?

We zouden kunnen uitpakken met onze ervaring en expertise, ons indrukwekkend klantenportfolio en onze brandende ambitie, maar wij draaien de rollen liever om. Waar wil jij over vijf jaar staan? Dat is wat ons drijft! Wij geloven dat iedere ondernemer een belangrijke rol speelt in onze maatschappij. Daarom willen we jou op alle mogelijke manieren ondersteunen in het realiseren van jouw ondernemersdroom.

Casual

Geen maatpakken bij ons. En vooral geen maatpakkenpraat. Wel topkoffie om samen rond de tafel actuele topics te bespreken. Klantenvragen, technologische topics, fiscale uitdagingen, wat doe je van ’t weekend? Spring maar binnen. Onze toffe omgeving nodigt uit tot een casual overleg. Met of zonder klanten.

Ambitieus

Elke ondernemersvraag oplossen. Klinkt dat voldoende uitdagend? Op zijn minst sterk ambitieus. En daar gaan we ook voor. De ambitie om onze ondernemers wegwijs te maken in boekhoudkundige, wettelijke en fiscale vraagstukken, zeg maar in ondernemersvraagstukken. Om die ambitie waar te maken, rekenen we op onze ambitieuze collega’s. De juiste beslissingen nemen, cijfers juist interpreteren, fiscaal optimaliseren, meerwaarde creëren. Dat vergt torenhoge ambitie.

Menselijk

Een bevlogen accountant met kennis van zaken. Een die achter je staat, je helpt met fiscale en financiële beslissingen van welke orde dan ook. Zo’n type dat niks heeft met types, pakken of hokjes, maar wel met cijfers en mensen. Dat zijn wij. Veertig linker- en rechterhanden – veertig mensenmensen.

Onze vacatures.

Werken in een kantoor met 14 collega’s of met 214? Of kies voor beide en start in een Complium kantoor. Want geef toe, werken in een sterk lokaal verankerd kantoor is best aangenaam. En soms kriebelt het als je merkt welke reuzenstappen grotere kantoren blijken te zetten. Wel, Complium biedt best of both worlds. Complium is nl een netwerk van onafhankelijke, innovatieve Belgische accountantskantoren die maximaal aan cocreatie doen. En daar pluk jij als medewerker dus ook meteen de vruchten van. Benieuwd naar de voordelen?

Naar onze vacatures

Umain

Brugsevaart 92
9030 Gent

T 09 225 58 69
gent@umain.one